Venue

Shkolla Pedagogjike

12 Rruga 11 Nëntori, Elbasan

Elbasan, Qarku i Elbasanit, AL

Join us for a casual meetup in Albania to celebrate World Tutors’ Day with tutor Pellumb Kllogjeri

Mirë se vjen! 🌟 Ju ftojmë të bashkoheni në World Tutors’ Day Local MeetUp Albania me tutorin tonë të shkëlqyer, Pellumb Kllogjeri. Eventi do të zhvillohet në datën Mar 02 Korrik 2024Shkolla Pedagogjike. Në këtë takim do të shkëmbejmë ide dhe strategji mësimore, duke promovuar një mjedis mësimor sa më inovativ. Mos e humbni këtë mundësi për të njohur tutorë të tjerë dhe për të rritur rrjetin tuaj profesional. Ju presim me kënaqësi! 😊